Altogether Skirting Logistics - How Can I Be Sure

Balanserad familj och jobb


Så då var det dags för hela familjen att flytta. Min mamma har fått jobb som jurist i stockholm. Det är en stor chans för honom en sådan som man inte kan missa. Det är ju inte så att vi behöver flytta fruktansvärt långt. Bara en timme ifrån där vi redan bor, så det är inte så farligt. Plus att det kommer att bli roligt att flytta in till stockholm. Det känns väldigt lyxigt att få bo i stockholm, sveriges huvudstad. Där allting händer och där man alltid har saker att göra. Det kommer att bli kul att flytta dit och jag känner mig väldigt taggad och jag tycker att det kommer att vli roligt att flytta dit. Det är roligt att min pappa är så duktig på det han gör att han får en sådan chans på ett sådant stort jobb. Man blir stol över pappa och hela familjen tycker att han har gjort ett väldigt bra jobb. Han har jobbat hårt hela sitt liv men han har ändå haft tid till oss. Han har sett till att vi alla äter middag tillsammans. Han har lekt med oss på helgerna när vi var små och vi har alltid åkt på roliga utflykter när vi har varit lediga. Så det är bra jobbat att han har lyckats balansera ett familjeliv och ett jobb där han har ett stort ansvar. Det är något jag vill efterlikna när jag skaffar egen familj. Jag vill ha en karriär men jag vill ändå ha en familj och jag vill spendera tid med familjen, precis som min pappa alltid har gjort. Jag tror dock inte att jag vill skaffa samma jobb som min pappa, men något annat där man kan växa och bli stor och få ett stort ansvar och känna att man gör nytta.